Tore Strømøy

1 day agoTore Strømøy kan bli aktuell som Rosenborg-styreleder. Det trigger det der.


Lynn Anderson Visits Her Relatives In Norway Youtube

Det forteller han til.

. Strømøy har tidligere vært styreleder i Byåsen Håndball og han er tidligere kappgjenger med en rekke norgesmesterskap. Tore Strømøy vil igjen bli styreleder i Rosenborg. Om man ikke kjenner igjen navnet Tore Strømøy så kan det kanskje hjelpe å heller kalle han for Tore på sporet.

En sang om glede spilletid. Ole Martin Wold NTB Sport. Det oppstod en feil under lasting av.

Tore Strømøy 61 ble en av Norges mest folkekjære programledere på tv da han i det herlige programmet viet tiden sin på å gjenforene mennesker som har mistet kontakten. 05 januar 2022 1100 Sist oppdatert. En sang om fred.

1 day ago Ja det er absolutt interessant. Det hadde vært gøy å prøve å gjøre noe der for jeg ser masse ting som burde vært gjort og forandret sier Strømøy til avisen. En sang om lengsel.

Den mangeårige TV-profilen Tore Strømøy ønsker fortsatt å bli styreleder i Rosenborg når Ivar Koteng gir seg i februar. Tore Strømøy får artister til å lage en sang til mennesker som fortjener det. 05 januar 2022 1105.

Tore Strømøy vil igjen bli styreleder i Rosenborg. Strømøy sier at han regner dette som i orden nå. Han fikk ikke lov til å stille til valg sist gang.

En sang om glede. 1121 Rekdal rett fra husjakt til første arbeidsdag i RBK. 1 day agoDa var det Erling Næss som fremmet benkeforslag på Tore Strømøy.

Tore Strømøy vil bli styreleder i Rosenborg. Men igjen sier Tore Strømøy at han vil bli styreleder i. Skrevet av NTB.

1119 Kalla og Halfvarsson ble endelig OL-klare. En sang om håp. Men igjen sier Tore Strømøy at han vil bli styreleder i.

Han fikk ikke lov til å stille til valg sist gang. Men den gangen hadde ikke Strømøy vært betalende medlem i RBK lenge nok til at han komme velges.


Terje Tysland Heile Livet For Deg

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel